Elkezdődött a Mill Park irodaház építése Budapesten, a 65,2 millió eurós projekt tervezett átadása két lépésben, 2018 második, illetve harmadik negyedévében lesz.

A Duna pesti oldalán felépülő, 36 ezer négyzetméter bruttó kiadható területű irodaházat 4500 négyzetméteres teljesen összefüggő szintek alkotják. A földszintből és 7 iroda szintből álló komplexum alatt 3 szintes mélygarázs terül el.
A Skanska Kft. a Skanska Commercial Development Europe (CDE) csoport tagja, a csoport fő tevékenysége irodák és más kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztése. A Skanska CDE a Magyarország, Cseh Köztársaság, Románia és Lengyelország nagyvárosaiban van jelen. A Skanska az elmúlt 26 évben mintegy 178 ezer négyzetméter kereskedelmi célú ingatlant fejlesztett Magyarországon, a Mill Park a vállalat nyolcadik projektje.

A vállalatcsoport három kontinensen, 10 ezer projekten dolgozik, 10 európai országban és az Egyesült Államokban 43 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A stockholmi központú csoport árbevétele 2015-ben 16,39 milliárd euró volt, a működési eredménye 710 millió eurót tett ki.